Over ons

Waarom VitalHealth?
Werken bij VitalHealth, een Philips bedrijf, is meer dan een baan. Het biedt je de mogelijkheid om bij te dragen aan een gezondere maatschappij door middel van zinvol werk. Wij richten ons op het verbeteren van de levens van 3 miljard mensen per jaar door innovatieve oplossingen te bieden voor het gehele gezondheidsspectrum. Onze medewerkers ervaren op diverse onverwachte momenten dat hun werk en persoonlijk leven samenkomen.

Onze software wordt bijvoorbeeld gebruikt door jouw vrienden of familieleden die werken als huisarts, praktijkondersteuner, psycholoog in de GGZ of in het ziekenhuis of als wijkverpleegkundige.

VitalHealth wordt beschouwd als leider in ketenzorg met het keteninformatiesysteem (KIS), PROMs, ROMs en eMentalHealth in QuestManager en zelfmanagement met het patiëntenportaal e-Vita. Alle producten zijn gebaseerd op het VitalHealth Platform: een krachtige moduleerbare software-ontwikkelomgeving. Deze is speciaal ontworpen om snel cloud-based oplossingen te realiseren en te integreren met bestaande systemen binnen de gezondheidszorg. Samen met verschillende partners zoals ICHOM, Comvee, PharmaPartners en VisionWeb blijft VitalHealth oplossingen (door)ontwikkelen voor de zorg.

Het hoofdkantoor van VitalHealth is gevestigd in Nederland. Daarnaast zijn er kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en India.

Meer informatie over onze producten vindt je op de corporate website: www.vitalhealthsoftware.nl

 

Vijf redenen om bij ons te komen werken: