Over ons

Waarom VitalHealth binnen Philips?
Werken bij VitalHealth, een Philips bedrijf, is meer dan een baan. Het biedt je de mogelijkheid om bij te dragen aan een gezondere maatschappij door middel van zinvol werk. Wij richten ons op het verbeteren van de levens van 3 miljard mensen per jaar door innovatieve oplossingen te bieden voor het gehele gezondheidsspectrum. Onze medewerkers ervaren soms op onverwachte momenten dat hun werk en persoonlijk leven samenkomen.

Onze software wordt bijvoorbeeld gebruikt door jouw vrienden of familieleden die werken als huisarts, praktijkondersteuner, psycholoog in de GGZ of in het ziekenhuis of als wijkverpleegkundige.

We worden beschouwd als leider in ketenzorg met het keteninformatiesysteem (KIS), PROMs, ROM en eMentalHealth in QuestManager en zelfmanagement met het patiƫntenportaal Engage. Alle producten zijn gebaseerd op het VitalHealth Platform: een krachtige moduleerbare software-ontwikkelomgeving. Deze is speciaal ontworpen om snel cloud-based oplossingen te realiseren en te integreren met bestaande systemen binnen de gezondheidszorg. Samen met verschillende partners zoals ICHOM, Comvee, PharmaPartners en VisionWeb blijft VitalHealth oplossingen (door)ontwikkelen voor de zorg.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland. Daarnaast zijn er kantoren in de Verenigde Staten en India.

Meer informatie over onze producten vindt je op de corporate website: www.philips.nl/vitalhealth

 

Vijf redenen om bij ons te komen werken: