Professionals

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zet je talenten in voor de toekomst van de gezondheidszorg! Een baan bij ons betekent uitstekende doorgroeimogelijkheden bij een snelgroeiende en internationaal opererende softwareonderneming, terwijl je direct positieve invloed hebt op de gezondheid van miljoenen mensen!

Bij Philips VitalHealth werk je in een jonge, gedreven organisatie. Je collega’s staan klaar om je te helpen. We willen we onze klanten over de hele wereld de beste oplossingen bieden en daar zetten we ons samen voor in!

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we belangrijk. Jij wilt het beste uit jezelf halen? Wij zijn van harte bereid om daarin te investeren, bijvoorbeeld met trainingen of een aanvullende opleiding.

Een goede werk-privébalans zit in onze bedrijfscultuur verankerd. Dat uit zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld de mogelijkheid tot thuiswerken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ouderschapsverlof op te nemen en krijg je bij goed functioneren al snel zicht op een vast dienstverband.

Natuurlijk kun je rekenen op uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Bekijk onze vacatures voor professionals, of neem contact op.